torsdag 25. februar 2010

Nytt med vintage deler - New jewelry
Jeg simpelten elsker å kunne bruke vintage smykkedeler i smykkene mine! Og det meste er gamle smykkedeler som aldri har vært brukt, men som har ligget på et lager og ventet på å bli brukt til noe.

Øreanhengene har vintage lucite cabochoner med mønster av lekre rosa prestekrager inni. De er montert på nikkelfrie ørestikkere.

Smykket er laget med vintage messinghjertet med teksten "Marylin" på og vintage swarovskianheng. Begge deler med litt sjarmernde patina fra tidens tann.

Begge deler er lagt til i nettbutikkene.

****

I absolutely love using vintage jewelry parts in my jewelry! And most of the parts are old jewelry parts that never have been used, but has been waiting on a shelf, for the opportunity to be used.

The ear studs has vintage lucite cabochones with a lovely pink daisy pattern innside.

The necklace are made with both vintage brass heart pendand and swarovski pendant.
Both with signs of the time that has passed by since they where new.

6 kommentarer:

 1. Lovely new pieces! You are quite a talent!

  SvarSlett
 2. For en utrolig nydelig blogg du hadde <3 Håper du får en strålende fredag :) Jeg skal sjekke ut nettbutikken din snarest :D

  SvarSlett
 3. Nydelig smykke! Har lyst på det, men jeg bruker så sjelden smykker. Har sett meg ut noe annet på nettbutikken din som jeg nok kommer til å kjøpe, da. :)

  SvarSlett
 4. Annesphamily: Thank you for your nice comment! :)

  Takk for koselige tilbakemeldinger Kari og Norma Jeane! :)

  SvarSlett
 5. Nydelig smykker. Mye nytt her siden sist.Håper du har blitt frisk igjen.

  SvarSlett
 6. Connie: Koselig at du synes det! Er fremdeles forkjølt og har bittelitt halsvondt fremdeles. Men det går rette veien!. :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...