mandag 14. januar 2013

Nytt år nye muligheter - New Year new possibilities!


Sarah in Piffany Photo: Copyright Ingvild Ørland


Her i mitt smykkestudio jobbe jeg for fullt med nye smykker både med tanke på tanke på Valentines dagen og den kommende våren og sommeren. Det er halvferdige smykker over alt her nå. Jeg bobler over av ideer og skulle ønske at det gikk an å kjøpe flere timer til døgnet.  Flere smykkebilder samt trendoppdateringer kommer snart! I mellomtiden kan dere jo kose dere med den siste musikkvideoen til Piffany med sangen Llama Asylum fra deres kommende Ep. Skallearmbånd fra Lissie Design er brukt i videon.

***

I am working full steam ahead here in my studio with new jewelry for Valentines day and the upcoming spring and summer. The studio are full with half finish jewelry now. I got so many ideas! I would like to have more than 24 hours a day. More jewelry pictures and trend updates will be added soon! Meanwhile you may have a pleasant time with the latest music video from Norwegian Piffany, with the song Llama Asylum from their upcoming Ep. Scull bracelet from Lissie Design are used in this video.


 

 

Photo: Lissie Design
www.lissiedesign.com

2 kommentarer:

 1. Nejmen! Har jeg været så heldig endnu engang at vinde een af dine lækre smykke give aways Lissie, og tænk at jeg ikke engang var klar over det. Men jeg har heller ikke været flittig på bloggen på det seneste, det er nok derfor!

  Jeg er SÅ GLAD for at det var kranie armbåndet jeg vandt, og hvis jeg kunne få det i turkis er min lykke komplet!

  Har du min adresse fra sidst?

  Rigtigt godt nytår til dig

  Kram Helle

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjekt å høre at du ble glad! :)
   Ja, jeg har adressen din. Nå trenger jeg bare din størrelse. Mål rundt håndleddet og legg til en cm så har vi størrelsen :)

   Klem Lissie

   Slett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...