fredag 29. oktober 2010

Siste nytt!

SOLGT!
Et smykke til i "My heart got wings"-serien. Et rødt denne gangen. Et rødt/svart og flerfarget er og på vei fra mitt smykkestudio. Bare siste finish gjenstår. Dette røde ligger nå i eplabutikken og i Hovedbutikken men blir lagt til i de andre butikkene om det ikke blir solgt før jeg kommer så langt.
Jeg holder og på å utvide Alice i Eventyrland smykkekolleksjonen min. Den var veldig populær og ble raskt utsolgt. Så etter mange forespørsler fant jeg ut at jeg skal lage noen flere produkter til denne.

Det var bare en pause "fra Alice" som skulle til, før jeg kunne tenke meg å lage flere smykker. Diverse deler og råmaterialer er bestilt og planleggingen er i god gang. Noen produkter er allerede klar og lagt ut i nettbutikkene som de vist ovenfor. Smykket er lagt til i alle butikkene. "Tea biscuit"-ørepynten er lagt til i alle unntatt Amio.

Og til slutt en pillebox (med sminkespeil inni) der jeg har laget en collage og beskyttet det med resin. Denne er unik. Det finnes kun en av denne. Denne er lagt til i Hovedbutikken min og Eplabutikken.

Amiobutikken - Dansk
Etsybutikken - Internasjonal

7 kommentarer:

 1. Såå fint det røde smykket "My heart got wings" var. Har du noen bilder på hvordan det "ligger" i halsen, om kjede går ut fra hver vingespiss om du skjønner (eller om det kan lages??) og hva kommer det på ???

  SvarSlett
 2. Så kjekt å høre at smykke falt i smak! Flere bilder (både av dette og andre) finner du i Eplabutikken: http://epla.no/shops/lissiedesign/
  Og i Hovedbutikken: http://lissies.gotdns.com/smykkebutikken under nyheter.

  Kjedet er festet på hver side av hjertet. Vingene er sveiset sammen og jeg er usikker på om det ville holdt i lengden om kjedet gikk fra vingespissene. Så derfor tør jeg ikke lage det. Men håper du liker dem slik de er (når du får se flere bilder av dem).

  SvarSlett
 3. Glemte å skrive prisen. Den er 398,- (portofritt tilsendt)

  SvarSlett
 4. Så kjempeflotte smykker!!! "my heart got vings" er absolut nydelig!
  Klem
  Oxana

  SvarSlett
 5. Tusen takk for det Oxana! :)

  SvarSlett
 6. Så utrolig mye fint du lager!
  Har lagt meg til som følger nå:)

  SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...