onsdag 27. oktober 2010

Dagens bruktkupp!


Spent hentet jeg pakke på posten i dag. Jeg hadde bestilt 2 såkalte lots med smykker noen ødelagte noen hele. Noen gamle noen ikke fullt så gamle, til en billig penge. Og der fant jeg 2 flotte blomster en har vært ring (bildet over viser slik den har sett ut) og en har vært smykke (som på bildet nedenfor). Med signaturen Kenneth Jay Lane! Helt uventet. Og veldig gøy!

Hvis du nå sitter som et spørsmålstegn kan jeg fortelle at han har laget unike smykker for både Jackie Onassis, Elizabeth Taylor, Diana Vreeland og Audrey Hepburn. I tillegg til å ha vært designer for Christian Dior. Det blir som å finne smykker fra Prada eller andre kjente merker.

Smykker av ham er sett på som samlesmykker på lik linje med verdifulle smykkestener. Vintage smy6kker selles bl.a. hos Christie's, Sotheby's og Doyle New York. 

Og ikke nok med det! Jeg fant og en øredobb merket Monet! Og en øredobb merket Napier to klassiske og kjente smykkemerker.

Så må jeg bare tenke litt på hva jeg skal lage med disse skattene! :)

6 kommentarer:

 1. Så kjekt Anne Lise, spennende å høre hva du lager av dette :) Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 2. Er spent selv og på hva det vil bli.
  Jeg har en plan for den øverste blomsten i allefall. :)

  SvarSlett
 3. Fantastisk spennende! Du har virkelig gjordt et kupp!
  Gleder meg til å se resultatene:)
  Ha en deilig onsdag!

  Klem Gitte

  SvarSlett
 4. Wow så moro.
  Tør du "ødelegge" dem da?
  Få det takstert først.
  Ha en fin kreativ dag. Klem :)

  SvarSlett
 5. Connie: Det er deler. En har vært ring og en har vært smykke. Så det er ikke brukenes til noe sånn det er. Men blomstene er hele. Derfor vil jeg gi dem et nytt liv i nye smykker.

  SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...