mandag 14. juni 2010

Kule solbriller - Cool sun glasses


Disse inovative solbrillene fra Nicola Kate Williams gir beskyttelse også på nesa. Praktisk og kule. Men pent?....Uansett så er solbriller med flere funksjoner ventet å bli en hit i årene fremover.

These inovative sun glasses from Nicola Kate Williams giwe protection not only for your eyes but also to your nose. Sun glasses with multi funktions are expected to be a hit in the years to come.
















Her er noen  (nedenfor) som er ment som både hårbøyle og solbriller. De er lekre som hårbøyler! Men jeg lurer på hvordan de er å se igjennom? Uansett så er det inovativt og stilig! :) Er skikkelig spennende når noen tenker så nytt! Blir spennende å se fremover om det dukker opp enda flere "flerbruks-solbriller"!

Here are some (below) other that are ment to be both sun glasses and hair bow. They are lovely as hair bows but I wonder how they are to look thorugh? Anyway its inovative and styligh! :) It is so exiting when someone things in so differents ways, then the mean stream!























Pictures from nicolakwilliams.com

3 kommentarer:

  1. Interesting!

    I have an envelope with postcards here for you! I need to go to my post office! I hope you have a wonderful week! Anne

    SvarSlett
  2. Hei Lissie! Nå har jeg sittet og skost meg med de siste innleggene dine. Sååå mye fint du har laget!!! Så noe jeg hadde veldig lyst på, men siden det var laget som one of a kind ble det litt vanskelig. Jeg får heller følge med på hva du tryller frem fremover. Jeg synes du lager så flotte og estetiske smykker!

    Ønsker deg en fin kveld!

    Klem,
    Anette Willemine

    SvarSlett
  3. Annesphamily: How fun! I am really looking forward to receiving it! :)

    Anette: Takk for koselig kommentar! Du får følge med ja :) Klem

    SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Hvordan finne din armbåndstørrelse - How to find your bracelet size

 Hei! I dag tenkte jeg at det var på tide å skrive om hvordan man finner sin armbåndstørrelse. For jeg vet mange sliter med det. Problemet e...