torsdag 10. desember 2009

Håndlagede julegaver hot! - Handmade christmas gifts are hot!Jeg leste i New York Times håndlagede julegaver er ekstra hot i år! Ikke bare blant oss vanlig folk og også blant kjendisene! Det har jeg jammen merket i år. Plutselig har jeg både politikere og folk i teaterbransjen, filmbransjen og modellbransjen på kundelisten. (Inkl. en superkjendis som kjøpte øredobbene vist på bildet, via sin stylist).

Grunnen til at håndlagede julegaver så hot i år, er på grunn av at det er mennesker som har laget dette. Og ikke bare "ukjente" som jobber på fabrikk. Og håndlaget er som regel heller ikke masseprodusert. En flott trend spør du meg!

Så er du en av dem som lager håndlagede ting! Bare stå på det blir verdsatt! Og som trenden tyder på. Mer og mer verdsatt for hvert år!

****

I read in New York Times that handmade christmas presents are really hot this year! Not just amoung us ordinary people but also amoung the celebrities! I have also noticed this. This year I have sold jewelry to politicians, actors in the theatre and film and one in the model industry. (incl. a big celebrity. She bought the earrings on the picture above)

The reason that handmade are so hot this year, is because there are people behind those things that have stories to tell. It is not "only" made in a fabric with anonym peoble behind it. And handmade are usually the same as unique and few items made of eatch item.

So if you are one of them that makes handmade? Just do what you do! I it highly appreciated!

7 kommentarer:

 1. Dette var veldig kjekt å høre Lissie, men så har du mye lekkert også da! Gratulerer! :o))))
  Ja, da får jo man bare stå på da! :o))

  SvarSlett
 2. Ja...det er en veldig bra trend....den er vi med på:)Skal prøve og få produsert masse til neste år:)
  Nydelige øredobber:)
  Ha en kos kveld
  klemmer

  SvarSlett
 3. Takk for koselige tilbakemeldinger Kreativ Helse og Edda! :)

  SvarSlett
 4. Det er spesielt morro å få noe som ikke alle har.
  Min datter på 17 synest at Marylyn Monroe smykket du lager var kjempefint.
  Spørs om je ikke må bruke gavekortet mitt på det.

  SvarSlett
 5. Kate: Om du vil så kan jeg legge det av til deg i eplashoppen og da trekke fra gavekortverdien på forhånd. Gi beskjed om du ønsker at jeg skal gjøre det! http://lissiedesign.epla.no

  SvarSlett
 6. Jeg vil gjerne at du skal gjøre det Lissie.
  Supert.
  Heidi min kommer til å bli glad.

  Så hyggelig gjordt av deg.

  SvarSlett
 7. Kate: Jeg har sendt deg en mail. :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...