tirsdag 13. oktober 2009

Nye øredobber - New Earrings

Nye øredobber laget med vintage roser av lucite og forsølvede ørestikkere. Som jeg har kalt "Charming roses" De har sånn herlig farge synes jeg!

*****

New Earrings made with vintage roses of lucite and silver plated ear pins.That I have called "Charming roses" I think they have such a lovely color!

7 kommentarer:

 1. Hei Lissie!! Flotte øredobber, hva er de laget av? Jeg er nå i gang med å lage keramikk smykker...det kunne også være en god ide og lage slike i keramikk. Men man skal jo ikke kopiere. Jeg planlegger nå å ha en salgsutstilling i min hage før jul...så smykker kommer til å gå unna. Har du fått noe respons på Månedens kunstner?? Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger, det er ordentlig artig. Du får ha en god dag ;o)

  SvarSlett
 2. Nydelige øredobber! Måtte søke på nettet på "lucite" for å finne ut hva det var. Så nå har jeg lært noe nytt i dag også :o))

  SvarSlett
 3. Hei Bistels Brenneri! Takk! De er laget av lucite. Det er en akrylblanding (tror jeg) det er iallefall en forgjenger til dagens plast. De lager luciteting igjen nå etter at det er kommet på moten igjen.

  Gøy å høre at du har fått mange tilbakemeldinger etter å ha blitt kåret til månedens kunstner i for oktober 2009! http://lissies.gotdns.com/Maanedens_kunstner_haandtverker_designer/maanedens_kunstner_oktober2009.htm

  Det har vært 1794 treff på månedens kunstner og 366 har sett/lest intervjuet med deg. Kjekt å høre at det virker og å trekke flinke kunstnere frem i rampelyset! :)

  Lykke til med salgsutstillingen! Synd du bor så langt unna. Ellers skulle jeg og tatt turen! :)

  Ha en god dag du og! :)

  SvarSlett
 4. Takk for det Kreativ Helse! Kjekt hver gang man lærer noe nytt! :)

  SvarSlett
 5. Heisan! Tusen takk for trivelig besøk hos meg. Nydelige øredobber, kjekt å se at kreativiteten blomstrer i blogglandia!
  Ha en strålende dag.
  Klem

  SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...