torsdag 15. oktober 2009

Absolutt håndlaget - shoppingportal

Ovenfor og nedenfor ser du noen av alle de flotte produktene som promoteres på siden:


I februar startet jeg en shoppingportal for kreative kvinner som selger det de lager, og som har god kvalitet på tingene de selger. Jeg savnet en slik portal og så et behov for dette.

Denne portalen har vært en ubetinget suksess! Med over 1000 besøkende i måneden, sålangt, så vil jeg si at det har vært en større suksess enn jeg hadde turt å håpe på.

Jeg får rett som det er inn meldinger fra medlemmene om at de nå selger enda mer enn de gjorde før de søkte om medlemsskap i denne portalen. Og det varmer mitt hjerte å høre.

Vi har plass til mange flere! Både kunder og medlemmer! Så om du har lyst til å se alle de flotte produktene som tilbys via linker i portalen eller om du kunne tenke deg å søke om medlemsskap (medlemsskapet er gratis!) så er du hjertelig velkommen til å ta turen inn! Klikk på tittelen til dette innlegget eller klikk her


****

The great handcrafted things on the pictures above and below are made by Norwegian women. They are collected in a blog that you can find here

The blog acts like a shoppingportal where Norwegian women have one ore more product images, and link to their shops where they sell their lovely handmade items.

The blog are called Absolutt håndlaget that means Absolutely handmade.


2 kommentarer:

  1. Kjempefint at du har laget dette for oss. Tusen takk! :o)))

    SvarSlett
  2. Bare hyggelig det Kreativ Helse! Jeg ville bare skrive om det her i bloggen for å få enda mere blest rundt "Absolutt håndlaget" både med tanke på flere potensielle kunder og flere potensielle medlemmer. :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...