mandag 12. oktober 2009

Innsamlingskasjonen på NRK - I år går pengene til Care international



I forbindelse med innsamlingsaksjonen på søndag gir jeg 20 % av hele salget som jeg får inn via nettbutikken i inneværende uke (uke 42). Så om du ønsker å støtte saken samtidig som du kjøper deg noe nytt evt. kjøpe julegave der 20 % av verdien går til innsamlingen, har du sjansen nå.

De trenger og bøssebærere!
Jeg har meldt meg på, for denne saken MÅ bare få inn mange penger! Så om du har lyst til å være bøssebærer melder du deg på her

I år går pengene til Care. Care hjelper kvinner i u-land ved å låne dem penger slik at de kan skape sin egen arbeidsplass og dermed få penger til å brødfø familien. Om det så er å bake kaker å selge, eller å kjøpe seg symaskin for å tjene på den måten så er det en god måte å skape et bedre liv for seg og sine.

Care bidrar og med nødhjelp og arbeider for å styrke kvinners rettigheter.

Les mer om Care sitt arbeid her

Håper mange har anledning til å støtte bøssebærerne når de ringer på hos dere på søndag!

2 kommentarer:

  1. Kjekt å høre Kreativ Helse! :) Jeg synes det er mye bedre med organisasjoner som hjelper folk til å hjelpe seg selv, enn å bare hjelpe der og da. :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Hvordan finne din armbåndstørrelse - How to find your bracelet size

 Hei! I dag tenkte jeg at det var på tide å skrive om hvordan man finner sin armbåndstørrelse. For jeg vet mange sliter med det. Problemet e...