søndag 1. mars 2009

Kreativt rot

Når jeg lager smykker roter jeg noe forferdelig. Jeg roter så mye at jeg må rydde mellom hver ting jeg lager. Jeg kaller det bare kreativt rot jeg.

Og det tror jeg det er noe i. For jeg hører det fra "alle". Uansett som de lager kort, lager smykker, maler eller hva de nå gjør. Så rotes det i "prosessen". Det gjelder kanskje ikke alle. Men jeg har intrykk av at de fleste roter.

For min del så tar jeg frem det ene etter det andre på leting etter det rette å bruke akkurat der og da. Og da kan jeg jo ikke legge det jeg ikke skal bruke tilbake med en gang. For da risikerer jeg at den idèen jeg har og inspirasjonen forsvinner.

Noen flere som har det slik?

Bildet er fra når jeg holder på å lage et smykke. På bildet er jeg ca. halveis inn i prosessen. Og det er forholdsvis ryddig. Fordi jeg hadde funnet det jeg skulle lage av på forhånd - tegnet det og lagt det i en pose. Men alikevel blir det rot! *ler*

5 kommentarer:

 1. Hihi, det der er jo nesten ikke rot i det hele tatt!!!

  SvarSlett
 2. He,he. Du skulle bare sett resten av rommet *ler*

  SvarSlett
 3. Dette kaller jeg ikke rot.
  Da skal du se når jeg holder på. Hehe.
  ha en fin kveld.
  klem

  SvarSlett
 4. Jeg tror du treffer blink når du kaler det kreativt rot.. :-)
  Jeg har aldri i mitt liv rota ( og rydda ) så mye som etter at jeg begynte med saks og papir..
  Klarte aldri å rote så mye med lappeteknikk feks...
  Morsomt du skrev dette !!!

  SvarSlett
 5. Kreativt rot er noe jeg har virkelig skaffet meg mange ganger. Mitt problem er at jeg ikke tar meg tid til å rydde mellom hvert prosjekt, for jeg skal bare skynde meg å lage ferdig det jeg har i tankene. Min mann er "sjokkert" over rotet mitt, men har avfunnet seg med at han ikke skal gå inn på rommet mitt. Jeg tar til tider gulvet til bruk når jeg drar fram esker og skuffer og det kan ta noen dager før jeg ser gulvet igjen. Håpløs rotete, men jeg vet hvor jeg finner ting :)

  Ha en flott dag videre :)

  Klem, Kristin :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...