onsdag 28. januar 2009

Vårtrender/ Spring trends
Klikk for større bilde - click for bigger image

Som vanlig er trendfargene for våren friske og litt kraftige pasteller. Farger som forteller om at våren er her med løfter om en ny sommer og fargesprakende blomsterprakt. Det er et unntak denne våren. Det er at er svart, grått og bruntoner og er en del av fargetrenden. Iallefall i tilbehør. Og det kan jeg ikke huske at det har vært de siste 20 år i allefall. Sistnevnte farger ventes å komme sterkere til sommeren.

I tillegg er vårfargene i år enda friskere enn de har vært de siste årene. Fashiondesignerne i New York har besvisst gått inn for kraftigere farger både til våren og fremover til vinteren, som en motvekt til depresjonen og nedgangstidene.

ps. Dette er bare hovedtrekkene av vårens motefarger.

As usual are the color trends for spring strong pastels. Colors that tells you that summer are soon to come. There are a exception in this springs color trends. That is the fact that shades of black, grey a brown are amoung the colours. At least as accessories. That is a something that I really can't remenber seen the last 20 years. The last-mentioned colours are expected to get stronger influence in the summer trends.

I addition are the spring trend colours a bit more lively then the "usual" spring colors. New York's fashion designers encourage hopeful attitudes with lively colors and blues both for the spring and ahead for the vinter, adressed for the need for stability in times of economic uncertainty.

Please note that this colours are only the main feature of the spring trend colours.

2 kommentarer:

 1. Hei på deg.

  Så bra at bruntoner er inn:D
  Jeg går for det meste bare i brune klær.
  Elsker brunt.

  Takk for mange fine hilsninger i bloggen min :-D

  klem

  SvarSlett
 2. Hei igjen.

  Jeg har utfordret deg i bloggen min :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...