fredag 23. januar 2009

Er han ikke søt? - Isn't he sweet?Det er ikke til å komme fra at jeg er helt perlegal! Som regel er det perler med abstrakte mønstre eller halvedelstener som bergtar meg. Men når jeg så denne bedårende perlen måtte jeg bare ha den! Jeg kjøpte den for ca 2 dollar hos http://www.blogger.com/www.goodybeads.comDet gikk ikke mange dagene fra jeg bestilte til jeg hadde den hjemme hos meg.

De hadde mange andre søtnoser og. Men jeg klarte å beherske meg. Og det er uvanlig til å være meg. Så hekta er jeg er på perler! Men er det så rart da? Så mange flotte perler som det finnes? Og det finnes knapt noe kjekker å få i posten en en hel pakke eller en stappet konvolutt med nye perleskatter!

It is not a secret that I am an pearl addict. Usually it is the pearls with abstract pattern or gems that spellbounds me. But when I saw this cute little pearl I just had to have it! I bought it from http://www.blogger.com/www.goodybeads.comAnd soon it was home with me! :)

They had a lot of other cuties to. But I managed to control myself. And that is quite uncommon for me *hawk*. That is how hooked I am on pearls. But is it really that strange? There are so many lovely pearls out there! And I can hardly think of anything that are that fun to get in the mail, as new pearl treasures!

1 kommentar:

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...