torsdag 22. januar 2009

Mere nytt - more new


Her har jeg lekt meg med halvedelstener. Armbåndet er laget av sølv, ametyst (ametyst er forresten fødselssteinen til dem som er født i februar) og rosenkvarts. Ringen er av sølv og Onyx.

Som dere sikkert har merket så har jeg problemer med å velge en bestemt retning i smykkene mine. Jeg liker så mye forskjellig. Jeg har i årevis prøvd å finne min stil. Som er en felles stil for alle smykkene. Men det går rett og slett ikke.

Derfor pleier jeg å si at jeg lager smykker som passer under kategoriene: "klassisk", røft og rocka og "Memory lane". Den siste er smykker som egentlig ser ut som de hører til en annen tid. Og heldigvis for meg er Retro helt inn for tiden! Armbåndet er til salgs i nettbutikken. Ringen er solgt.

Here I have played around with gems. The bracelet are made of sterling silver, Ametyst (by the way: Ametyst are the birthstone for february) and Rosequartz. The ring are made of sterling silver and Onyx.

As you may have noticed so do I strugle a lot with finding my style in my jewelry. I like so many different styles. I years I have tried to find "my style", that would be the "style" for all my jewelry. But I really can't find just one style.

So I use to say, when anyone ask me about what kind of style my jewelry are in. That my jewelry goes under the style of "classic", "raw and a bit rock'n roll" and "Memory lane". The last ones are jewelry that really looks like it is from another time. And lucky for me. Retro are so in now!

3 kommentarer:

 1. Virkelig nydelige ting Lissie! Nydelig med halvedelstener.

  Trodde først at det var et smykke.. men nå leser jeg at det er armbånd.

  Bildene er alltid det viktigste for meg... og ordene som følger med farer glatt forbi mange ganger.. ;o))

  SvarSlett
 2. Bare fint at du har så bredt utvalg! Og ametyst og rosenkvarts har faktisk helsebringende effekter- som alle andre krystaller. Så både pynte seg og ta vare på helsa- jammen bra kombinasjon! ;0) God helg!

  SvarSlett
 3. Takk for koselige kommentarer! :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Smykker og håndsprit - Jewelry and alcohol sanitizer

Flower leaf ring - www.lissiedesign.no  Hei! I disse tider er håndspriten og såpevask av hendene nødvendigheter man ikke kommer utenom...