mandag 6. oktober 2008

Høsten 2008 og våren 2009 - moter del 3On the Move

Farger
En optimistisk fargeskala i en slags primærfarger. Som jordbærrød, burgunder, kjølige blåtoner, lillafarger, ertegrønn, bruntoner og gul- og orangetoner.

StofferKomofortable hovedplagg i tette med alikevel lette stoffer. Vevde stoffer, ullstoffer og cashemere i jakker og sjal. Kraftige bomullsstoffer, behandlede stoffer (tekniske stoffer) som er vanntette med som alikevel puster. Jerseystoffer (gjerne med fòr). Fleece (gjerne fòret) og polstret nylon. Spontane grafiske trykk gjerne mikset med skrift og striper og tegninger som ser ut som de er tegnet med filttusjer.

Stilen
Enkel og urban med sporty undertoner. Blandet med eleganse. Store parkaser, edderdunjakker og vide kåper. Joggedresser - myke og behagelige, gjerne vide plagg (baggy). Stretch og romslighet er andre stikkord for stilen. Armeløse bluser og bluser med glidelås foran. Quiltede bluser, tubeskjørt, hettegenseres med knytesnor nederst. V-halsgensere og smale jeans.

TilbehørLiten veske til mobilen eller til andre tekniske duppeditter som f.eks. ipod. Leggvarmere og strømper med grafiske trykk. Ultramyke sko med fargesriper eller sprayeffekt. Denne sprayeffekten sees og på canvasvesker, hansker, pumps og joggesko.

Bildehenvisninger:

- t-skjortetopp - http://www.topshop.com/

- Gul t-skjorte PacSun.com - Migraine V-Neck - http://www.shop.pacsun.com/

- Fleecejakken - PacSun.com - Holland Fleece Jacket http://www.shop.pacsun.com/

- Hettejakken - Sunwashed Sweats, Zip-Front Hooded Jacket, Women's: Fleece and Sweatshirts at L.L.Bean http://www.llbean.com/

- Leggvarmere - http://www.photobucket.com/

- Vindjakke - http://www.karmaloop.com/

- Orange t-skjortekjole -mytheresa.com . what's new . STORM T-SHIRT DRESS - http://www.mytheresa.com/

- Hettejakke - Acne Jeans Monsoon Hooded Jacket - http://www.eluxury.com/

- Liten veske - Womens Cratfed Festival Pouch Bag - http://www.republic.co.uk/

2 kommentarer:

  1. Gralla med blogg, det var kjekt du også fikk laget en, Klem :D

    SvarSlett
  2. Takk for det Elin! Fant ut at jeg måtte ha meg en jeg og! :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...