søndag 21. september 2008

Høstens og vinterens trender - del 2 - Soft Tech
Soft Tech Er er moderne romantisk nostalgi mellom fortiden og fremtiden. Det er en mote som indikerer letingen etter den tidløse og samtidig elegante og behagelige looken.

Fargene:
Sarte farger og mellomtoner. Sart grå, metallic grå, puddertoner i grønn, lilla, blå, gul og fersken.

Stoffene:
Ull/stretch, mokka, moderate rutemønstre, småmønstret positiv/negativmønstre i retrostil. Bomullvelour, dongery, fleece, kasmir, lakk, fjærlette kunstfibre, quiltet nylin med satinskjær, polyester sateng. Glatt, matt eller helblankt skinn.

Stilen:
En miks i urban eleganse, litt sporty og blanding av teknologi. Bredskuldrede jakker, og ergonomiske jeans, maskuline joggebukser. Korte dressjakker og skibukser som er høye i livet. Heldekkende parkas (gjerne med dunfôr). Windjakker og gensere i en 80-tallsakig glamourstil. Science fiction har og en invirkning på denne stilen. Med bl.a. "skarpe" puffarmer på damejakker og futuristiske ettersittende joggeantrekk. Strikkede gensere i kraftig flettemønster hører og med til stilen.

Detaljer:
Skarpe linjer, kantede skulddre, avtagbare armer, gjennomsiktige knapper og kroker på klærne. Snorer og glidelåser. Flettebelter. Postvesker (store eller små til å bære som smykker), røykfargede solbriller, Oxford sko, kjørehansker, quiltede vesker, store dynelignende vesker, månestøvletter, sandaler og kraftige strømper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...