fredag 19. september 2008

Har jeg virkelig ikke laget nytt innlegg siden tirsdag?


Dagene går veldig fort! Ekstra fort når man har som må å få skrevet noe i bloggen nesten hver dag! :)

I går ble en ganske produktiv dag. Og jeg fikk laget 4 par øredobber og 2 smykker. Men armbåndet som jeg begynte på stoppet til slutt helt opp. Det er en nydelig perle fra Mary Jarvis http://www.bayoubeads.com/index.html - som jeg prøver å lage et armbånd med. Perlen er av glass og du ser bilde av den ovenfor her.

Når jeg kjøpte den la jeg ikke merke til at det er "stjernestøv" i rosa- og lillafarger inni. så jeg sliter med å finne de rette fargene. (kom gjerne med innspill om fargevalg).

Yesterday became a really god day for my jewelrymaking. I managed to make 4 pair of ear hooks and to necklaces. But the bracelet I startet with, on yesterday evening, became the total end, of yesterdays creativity.

I tried to make a bracelet with a very beautiful pearl (showed) from Mary Jarvis http://www.bayoubeads.com/index.html

When I bought it I didn't see the "star dust" in pink- and lilac that was inside. So I really had a laborious time in my studio, trying to find exactly the right colors. (so if you have any suggestions about what color I should choose. I am grateful if you share them with me!)


Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...