onsdag 15. februar 2012

Mirror Mirror... on the wall...



 Who is the fearest of them all? En kjent linje fra eventyret om Snehvit. Eller Snow white som hun heter på engelsk. En ny film om Snøhvit kommer nå 6. April. Med Julia Roberts i rollen som den onde dronningen og Lily Collins som Snøhvit. Fra traileren å dømme er dette en underholdende og morsom film. Litt mindre Gotisk i stilen enn de foregående filmene. Men flott! I andledning filmen vil jeg komme med minst et Snøhvitsmykke til som et tillegg til de tidligere i min eventyrkolleksjon. Men hvordan det smykket ser ut kommer jeg tilbake til i et senere innlegg. I mellomtiden kan du titte på de som allerede finnes i kolleksjonen.

Who is the fearest of them all? A well know line from the fairytale about Snow white. A new movie about Snow are coming march 16. Julia Roberts got the evil queen part and Lily Collins plays Snow White. From the trailer It looks like it is an intertaining and fun movie. A bit less Gothic than the earlier Snow White films. In time for the movie I will add at least one more Show white necklace as an addition to my Fairyraile collection. But how that necklace looks like I will be blogging on later on. In the meantime you can have a look at the ones that I already got in my collection.


For more info about the necklaces or the rest of the
Fairytale collection go to http://www.lissiedesign.com/









2 kommentarer:

  1. Å så spennende! Gleder meg til å se det nye smykket! De andre er helt nydelige. Har jo et av dem selv... hehe

    SvarSlett
    Svar
    1. Så kjekt å høre at du er spent! :) Jeg er og spent på mottakelsen. Jeg har faktisk flere smykker på gang. Skal prøve å gjøre dem raskt ferdig :)

      Slett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Hvordan finne din armbåndstørrelse - How to find your bracelet size

 Hei! I dag tenkte jeg at det var på tide å skrive om hvordan man finner sin armbåndstørrelse. For jeg vet mange sliter med det. Problemet e...