torsdag 25. august 2011

Lissie Design and environmental awareness

Når jeg lager smykker så tenker jeg på miljøet. Jeg må innrømme at det ikke alltid at mine komponenter er kortreiste. Men jeg handler i stort i stedet for mange små forsendelser. Og så bruker jeg gjerne vintage smykkekomponenter. Både som har vært brukt før og som kun har ligget på lager og ventet på å komme til nytte. Se smykkebeskrivelsene for hvert enkelt smykke om du lurer på hvilke dette gjelder. Bildet ovenfor viser et vintage messingarmbånd som har fått nytt liv.

When I make jewelry I think of the environment. I must admit that it is not always the components I use are short traveled. But do shop big instead of a lot of small shipments. And I also use vintage components. Both the ones used before and those who has been on a shelf all their life just waiting to be useful. Read my the description by each item to find out more. The picture abowe shown a brass bracelet that has obtained a new life.
Jeg blir av og til spurt om hvorfor jeg ikke bruker korall i mine flere av mine smykker siden korall er så nydelig. Jeg er enig i at korall er nydelig. Men etter at jeg fant ut at korallen de selger, ikke er korall som har drevet i land, selv om de påstår det, har jeg ikke kjøpt korall. Så det ble med noen perler som jeg brukte til et par øredobber (vist ovenfor). Jeg synes korall er penest på korallrevet. Omgitt av et fargerikt og spennende dyreliv.

I have sometimes receiveed question about why I don't use coral in more of my jewely. Since Coral are so beautiful. I agree in tha fact that Coral is beautful. But after I learned that the Coral that is sold, is not Coral that has drifted to shore, even if they claim that, I have not bought Coral. Så the only Coral I got is some beads that I have used to some earrings (se photo above). I think that Coral are at it's best where it should be! On the Coral reef. Surrounded with colorful and exciting animal life


Når det gjelder emballasje så bruker jeg om igjen alt som kan brukes av papir, bobleplast og pakkeesker. Så sant det er rent og pent og hygenisk. Kopipapir uten sensitive opplysninger blir klippet opp og brukt til notatlapper, for å nevne noe. Men smykkeesker, gaveposer m.m. blir ikke brukt om igjen! Det skal være stil over smykkene. Og hvis du kjøper gaver fra Lissie Design skal man være sikker på at alt ser lekkert og bra ut! Det gjelder å spare miljøet der man kan, uten å spare på service og det ferdige produktet.

When it comes to packaging I recycle everything that may be used of paper, boble wrapping and package boxes. If they are clean and hygenic. Copypaper without sensitive imformation are cutted in pieces that fits for notes. But jewelry boxes, gift bags and so on. Are not reused! The jewelry have to have som style. If you buy gifts from Lissie Design you will be certain of the fact that everything are looking great and beatuiful!

3 kommentarer:

 1. Lure triks. Det med koraller hadde jeg ikke tenkt på.

  SvarSlett
 2. Det er klogt af dig at tænke på miljøet Lissie!

  Klem til dig....Helle!

  SvarSlett
 3. Takk for koselige kommentarer Elisabeth og Helle! :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...