onsdag 11. mai 2011

Ny banner - New banner


New one

Old one

Jeg prøver å lage meg en banner som jeg synes passer godt til smykkene mine. Jeg har nå laget en ny. Og jeg synes den passet godt i Etsybutikken men den passet ikke i de andre butikkene. Hva synes dere om den nye banneren i Etsybutikken kontra den "gamle" som fremdeles finnes i Eplabutikken og Hovedbutikken?


I am trying to make a banner that I feel fits my jewelry. I have now made a new one. I think it fits nicely in my Etsy store but it didn't fit in my other stores. What do you think about my new banner in my Etsy store versus the old one that I still got in my and my Main store?

7 kommentarer:

 1. Jeg synes den nye banneren din i Etsybutikken passer veldig godt til produktene dine. Den gamle banneren din er også veldig fin, men den nye synes jeg absolutt var best. :)

  SvarSlett
 2. Den nye syntes jeg :O)
  Elsker de fargene og dem passer veldig fint til smykkene dine.
  Ha en super fin torsdag.
  Klem Connie

  SvarSlett
 3. Så nydelige smykker du lager :) jeg lurer på hvor du får tak i resin til smykkelaging? Er det noen i Norge som forhandler det? Jeg har bare sett det på utenlandske websider for salg.

  SvarSlett
 4. Takk for det Mie! :) Jeg kjøper resin fra utlandet. Googlet for å se om jeg fant noen i Norge som selger resin. Og fant ut at Marineshop har: http://www.marineshop.no/CBC.aspx?q=c:101764

  Lykke til! :)

  SvarSlett
 5. Hei Lissie, beggo to er fine men jeg heller mot den gamle! Litt mer romantisk, litt mer hemmelighetsfull, litt mer eventyrlig, akkuratt som deg!
  Vi kan fint ta inn resin vi? Venter nå på prøver fra Tyskland.

  SvarSlett
 6. Takk for det Perlehuset! :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...