søndag 29. mai 2011

Kommentarproblemer - Comment problem


I det siste så har jeg vært og besøkt dere andre bloggere like ofte som ellers. Men grunnet et problem med kommentering, som vistnok skal være løst snart. Så får jeg ikke kommentert. Heller ikke i min egen blogg. Men jeg lover at jeg skal ta runden igjen så snart problemet er løst. Frustrerende å ikke kunne kommentere på alt det flotte dere lager og alt det stilige dere skriver. Tusen takk alle sammen for alle kommentarer her i bloggen! :)

Lately I have been visiting you bloggers as often as always. But there are som problem with commenting, that I hope will be worked out soon. So I can't comment i any blogs not even in my own! But I promise to take the visit round again as soon as this problem are solved. Frustration to not be able to comment on all the great stuff you make and all the cool stuff you write! Thank you all for you comments in my blog! :)

7 kommentarer:

 1. Ja Blogger har drillet det sidste stykke tid. Skønt billede :-)

  SvarSlett
 2. Hej Lissie, jeg har også haft problemer ligesom rigtig mange andre, men mine er løst. Håber også det er OK for dig....Helle

  SvarSlett
 3. Jeg har og hatt ptoblemer med at komentarfeltet ikke kommer opp, men håper det ordner seg jeg og. Ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 4. Ja, utrolig irriterende. Jeg installerte Firefox og det hjalp. Nå veklser jeg mellom Internet Explorer og Firefox, litt avhengig av hvilken kommentarinnstilling hver enkelt blogg har....superpraktisk - NOT!

  SvarSlett
 5. Ganske frusterene ja!Jeg har også har/hatt problemer med bloggen også og har verken knapt fått kommentarer og får ikke lagt inn kommentarer og får ikke logget inn eller blir logget ut,så nå håper jeg problemet blir løst,så vi får krysse fingrene at dette innlegget mitt går nå:-)

  Klem Fra Eva Helen

  SvarSlett
 6. Tusen takk for koselige kommentarer!
  Selv om det er plagsomt for alle sammen synes jeg det er greit å vite at man ikke er alene om problemet. Da er det mer sjanse for at problemet blir løst.

  Nå tester jeg om jeg kan kommentere i Firefox som du foreslo Elisabeth (takk for tipset!) :)

  SvarSlett
 7. JAAAA! Det virket med Firefox!!! :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...