fredag 4. mars 2011

Nye prosjekter på gang - New projects

Jeg holder for tiden på med flere prosjekter som innbefatter disse lekre og råkule gamle glassløvene som har rhinestein i munnen. Disse løvene er laget i Tjekkia på 1920-tallet en gang.

Jeg falt for dem med en gang jeg så dem! De minner meg om gamle dørhammere som jeg faktisk var litt redd for som liten. Hehe.

Jeg lurer på om ikke disse løvene passer til menn og? Hva synes du? Og hva synes du om løvene? Ønsker dere alle en super fredag/helg! :)

***

I am working on serveral projects with these lovely and cool old glass lions that got Rhinestones in their mouth. These are made in Czechia sometime in the 1920's. I fall in love with these as soon as I saw them. They really remind me of old door knockers that I in fact was afraid of as a child. Lol.

I wonder if these lions are they are fit for men to? What do you think? And what do you think of the lions? Whish you all a great friday/weekend! :)

4 kommentarer:

 1. De var røffe Lissie. :o))

  Kan lages mye fint av dem kan jeg tenke, både til kvinner og menn. Jeg ser ikke akkurat hva det er... er det hull i dem?

  Det passer veldig godt inn i ditt "repertoar" ;o))

  SvarSlett
 2. De er kjempekule, og ja, jeg tror kæller kan bruke dem også-

  SvarSlett
 3. Veldig flotte var de løvene, ja! Enig med Vilde. De kan brukes av menn også!

  Jeg har bestilt et Alice smykke hos deg; Drink me. Planlegger en give away for å feire bloggen som er 2 år. Er det greit at jeg bruker det som gave, og lenker til deg som smykkedesigner av det? :-)

  SvarSlett
 4. Kreativbua: Takk for tilbakemelding! Det er ikke hull i dem. De er cabochoner.

  Vilde: Takk for tilbakemelding! Da blir det til kæller og! :)

  Eirin: Mail er avsendt! :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...