mandag 8. november 2010

Hva mener du?

Min mor ønsket seg en nål med en blå svale. Og nålen ble godt mottatt.
Vurderer å lage flere i denne stilen men er litt usikker på hvordan stilen blir mottatt. Hva mener du? Er denne stilen noe å satse på? Appelerer det til deg? Ikke vær redd for å si din ærlige mening.

På forhånd tusen takk for hjelpen! :)

15 kommentarer:

 1. Fantastisk vakker! Just my cup of tea, Lissie;-)) Tror jeg må bestille en allerede nå...

  SvarSlett
 2. Jeg likte den også!
  Hilsen Anita

  SvarSlett
 3. Tusen takk for at dere tok dere tid til å skrive kommentarer Hege og Anita! :)

  Hege: Hvis jeg lager en lik blir det kun 1. For jeg har bare en blomst igjen - lik den jeg har brukt.

  SvarSlett
 4. Jeg syns den ble utrolig fin. Det er ikke helt min stil, men det er helt klart en gaveidè til noen i familien. Så ja - jeg syns den var vakker.

  SvarSlett
 5. veldig søt. Kanskje ser den ikke like eksklusiv som den egentlig er bare?

  SvarSlett
 6. Utrolig vakkert. Kunne veldig gjerne tenke meg den laget som en nål, med mulighet for å henge på et kjede i tillegg. Kan jeg i så fall spørre om størrelse og pris på et slikt smykke, Lissie?

  Ønsker deg en glad dag!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 7. Tusen takk for koselige kommentarer! Og tusen takk for at dere er ærlige! Ingenting er bedre enn å få vite sannheten! :)

  Antte: Kjekt at du likte det så mye! :) Jeg har bare en blomst igjen som er lik den som er brukt på smykket. Og to som er interessert.

  Men jeg har andre blomster m.m. så jeg kan sette sammen noen og ta kontakt med dere som interessert før jeg legger det ut for salg. Men først må jeg bestille flere rammer. Pris ja... hm... Rundt 240-275 et sted blir det vel.

  SvarSlett
 8. Jeg setter meg på venteliste! Kan du si meg noe om størrelsen og om det går an å henge det på et kjede?

  AW

  SvarSlett
 9. Nålen som jeg laget til min mor var egentlig et anheng som jeg tok av opphenget på og festet en nål på.

  Så det går an å lage dem både som smykker og nål. Og gjerne begge deler på en gang. Da fester jeg bare et bla over opphenget, slik at det er skjult når det skal være nål.

  Den viste nålen er festet på en ramme som er 5 x 3,8 cm. Men det går an å bruke mange forskjellige størrelser på rammene.

  Den eneste størrelsen som er fast er svalen den er 4 cm lang. Svalen (og reiret med eggene) kan jeg forresten lage i hvilken som helst farge. Inkludert messingfarge/kobberfarge/gullfarge.

  Da har jeg skrevet om deg Anette og Hege. Så skal jeg ta kontakt når jeg har fått laget noe in the style of. (+ et som blir nesten helt likt)

  SvarSlett
 10. Nydelig :O)
  Ikke helt meg, men kjenner mange som hadde elsket den.
  Ha en fin dag. Klem Connie

  SvarSlett
 11. Takk for det Connie! :)

  Da sier vi det sånn Anette :)

  SvarSlett
 12. Jeg er ikke nødt til å ha helt maken blomst som den over, altså - men noe i den samme sjangeren. Man er da fleksibel;-))) Jeg er jo mest opphengt i svalen, men likte godt kombinasjonen blomst- svale-rede. Foretrekker dessuten grønt og rosa. (Fleksibel OG vanskelig...)

  Jeg er helt sikker på at du får til å lage noe annet som er minst like vakkert som den over - og jeg har det på ingen måte travelt;-))

  SvarSlett
 13. Kjempe fint smykke, som vanlig fra deg ☺ Koselig at du har lyst til å følge bloggen min, velkommen ♥ "Snakkes" klem fra Medusa ♥

  SvarSlett
 14. Takk for koselig tilbakemelding Medusas Verden!

  Hege: Den er grei.

  Anette Wilhelmine: Lager en slik og tar kontakt med deg når den er klar jeg da. :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...