torsdag 7. oktober 2010

Noe helt annet


Og hva er så dette annet? Joda. Det dreier seg om grapefrukt. Joda, nettopp grapefrukt. Du skjønner det, at når jeg vokste opp var grapefrukt gulorange med gulhvitt fruktkjøtt. Og for et par dager siden når vi, her i heimen, skulle kjøpe grapefrukt, til bruk i en drink, fikk vi et problem..

 "Problemet" var at vi ikke fant disse gulorange grapefruktene med gulhvitt fruktkjøtt. Det var bare orangerøde med rosa fruktkjøtt, over alt...

Og når vi spurte i butikken om de ikke hadde vanlige grapefrukter, fikk vi hevede øyenbryn og rare ansiktsutrykk til svar sammen med: "Jamen, det er jo disse som er de vanlige".

Tar vi såå feil? Var ikke de gulorange med gulhvitt fruktkjøtt de vanlige? Eller har bare ting endret seg siden sist vi kjøpte grapefrukt? (det skal nevnes at sist må ha vært på 80-tallet....)

3 kommentarer:

 1. Hæ? De rød der er da vel ikke "vanlig"? Det må være blod-grape. Enig med deg. ☺

  SvarSlett
 2. Jeg vil nå og hevde at de var gulhvite inni. Skulle de være røde, så var jo det en annen sort. Akkurat som forskjell på appelsin og blodappelsin. Men det er vel importøren som bestemmer hvilken sort de vil ha i butikkene. Har du prøvd Ultra, innvandrer butikker feks ??

  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 3. Takk for kommentarer Elisabeth og Marianne! :)
  Godt å høre at vi ikke var helt på jordet *ler*

  Marianne: Vi kjøpte de rosa vi etter å ha vært mange steder. Ultra er blitt til Meny her på Jåtten og jeg aner ikke hvor der er Ultra nå. Men de rosa skal visst være mindre beske og mer søte enn de vanlige. Så det blir spennende å finne det ut i morgen.:)

  SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...