fredag 24. september 2010

Ved enden av regnbuen finner du......Lissie Design! I allefall i dag! Jeg fikk ikke så klart frem at regnbuen faktisk slutter i hagen utenfor.
Det ser mest ut som regnbuen slutter på taket til naboen. Men den sluttet lengre neden, altså i hagen :)
Jeg har aldri i mitt liv sett en så klar regnbue før. Kanskje det var fordi det var så mye tåke i lufta?

Ønsker dere alle en flott helg! Og at dere alle får en flott helg regnbue eller ikke! :)

****
Minner om min Give away - med trekning 30. oktober.
Vær gjerne med!

4 kommentarer:

 1. Det er flott med en klar regnbue på en sånn dag. Heldig at den landet i din hage.:-)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Det kanskje er et tegn? Nydelig øyeblikksbilde. :o)

  Så mange flotte smykker du har laget i det siste, Lissie! Jeg skulle ønske jeg kunne ta meg tid til å lage flere smykker enn det jeg gjør. Mine smykker lager jeg bare til venner og bekjente, og er ikke tilsalgs noen steder. Jeg glede meg uansett over å kunne utfolde meg kreativt , når jeg endelig får satt meg ned.

  PS! Ønsker meg så veldig det smykke du lager som heter "Motherhood"! Det er bare vakkert!

  Ønsker deg en nydelig helg!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 3. Moski: Ja, det har aldri skjedd før! I allefall ikke som jeg har sett. For å være helt nøyaktig så sluttet regnbuen der hvor vi har amerikanske blåbærbusker. :)

  SvarSlett
 4. Annette: Kanskje? ;) Takk for det!

  Det med å lage smykker til venner å bekjente var sånn det begynte for meg, for 25 år siden. Jeg laget smykker til meg selv. Etter hvert ble det så mange at jeg begynte å dele ut til min mor og familie. Og da begynte jeg å få bestillinger på smykker fra mors veninner og venner av familien. Det var alltid like gøy å bli spurt om å lage smykker. Det at jeg bare var tenåring og at de voksne faktisk bestilte noe fra meg, gjorde at jeg følte meg riktig så voksen. Hehe. Kos deg med smykkelagingen! Det er utrolig inspirerende, spennende og avslappende!

  Jeg hadde et i blått som faktisk har ligget til salgs i nettbutikkene noen dager. Men det ble solgt i går. Om du eller noen som vil gi deg smykket i presang ønsker et sånt smykke er det bare å sende meg en mail. Så blir vi enige om farger, lengder, leveringstid osv. (Jeg vil ikke legge ut mailadressen så mange ganger så mailadressen finner du øverst her i bloggen under "Lissie Design")

  SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...