søndag 4. juli 2010

Motherhood II - smykke/Necklace


SOLGT!/SOLD!
Et romantisk smykke med navn motherhood (moderskap/å være mor). Smykket er laget av messing og røffe ferskvannsperler som er flate på ene siden. Fuglen er hul på baksiden, noe som gjør at smykke blir ganske lett, i forhold til om fuglen ikke skulle være hul på baksiden. Lengden på smykket er 61,5 cm langt og anhengene har en lengde på 6 cm, som kommer i tilleg til lengden på selve smykket. Nikkelfritt.

***

A romantic necklace that I have called Motherhood. Made of brass and freshwater pearls. 61,5 cm long and the pendants are together 6 cm long. Nickel free.

10 kommentarer:

 1. For et fantastisk nydelig smykke! Og så forferdelig leit at det er solgt!! Dersom du tilfeldigvis får lyst/anledning til å lage noe lignende (reir med tre perler i er helt perfekt) er jeg mer enn gjerne villig til å være den stolte mottager av det.

  SvarSlett
 2. Takk for det Hege! Jeg har et reirsmykke i sølv som ikke er solgt om det kan være noe: http://epla.no/products/36669/

  Men jeg har og flere reirsmykker underveis.

  SvarSlett
 3. Åååååå for et herlig smykke.
  Bare såååååå lekkert.

  Ha en fin uke.
  Klem Connie

  SvarSlett
 4. Det var lekkert :)
  Så nydelig har jeg aldri sett før :)
  Dumt det er solgt :(

  Klem

  SvarSlett
 5. Nydeligt smykke ha ein fin mandag!,-)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for koselige tilbakemeldinger!
  Dette gir meg trygghet til å lage flere smykker som er helt "meg"! Som smykket i dette innlegget. Jeg synes det er kjekt å lage uvanlige smykker. Men det er ikke alltid jeg tør å stole på min egen smak. Takk igjen! :)
  Klem fra Lissie

  SvarSlett
 7. Kjempefint smykke! Og jeg som er litt i overkant svak for fugler også, da... :)

  SvarSlett
 8. Takk for det Allis! Jeg har en del fuglesmykker på planleggingsstadiet. Så det kommer flere fuglesmykker etter hvert .)

  SvarSlett
 9. Jeg er særdeles svak for svalen, da, og så liker jeg grønt svært godt - men også rosa;-)) Gleder meg over å høre at det er flere reirsmykker på vei, og er spent på å se resultatet! Håper du tenker på meg når du har et ferdig...

  SvarSlett
 10. Hei Hege! Takk for koselig kommentar! Jeg skal tenke på deg når jeg har ferdige smykker. Det blir nok i august tenkter jeg. :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...