fredag 7. mai 2010

Wings of love - Nytt smykke / New necklace

Et nytt smykke. Jeg har laget redet av 925 sølvstreng og "egg" av ferskvannsperler. 61 cm langt kjede og vinge også av 925 sølv. NOK 325,- One of a kind.

Ha en flott fredag/helg!

***

A new necklace. I have made the nest of sterling silver wire "eggs" of freshwater pearls. Wing and chain also made of 925 sterling silver.

Have a nice friday/weekend!

5 kommentarer:

  1. God fredagskveld, og tusen takk for at du har lagt igjen fine ord på bloggen min. Ser at du har give-away på trappene. Vil gjerne være med i kampen om å vinne disse øredobbene. Jeg legger meg som følger og linker innlegget om giveaway.

    SvarSlett
  2. Dette smykket var helt nydelig! Du har ikke planer om å laget dette med eggene i en annen farge den nærmeste tiden? Vurderer sterkt å kjøpe. =)

    SvarSlett
  3. Janne i Fagerlia: Jeg har skrevet deg opp :)

    Veronica: Joda. Jeg venter bare på flere sølvkjeder. Jeg har allerede laget et i lyse blått og et i fersken. Så da må det bli en annen farge. Tenkte litt på perlefarget jeg. Men du har kanskje et fargetips/ønske?

    SvarSlett
  4. Lissie: Det i lyseblå er det solgt? Jeg kunne tenkt meg evnt noe i brun/turkis/grå/perle farget.

    SvarSlett
  5. Veronica: Det med lyseblå er perler er solgt. Og siden de skal være unike. Blir det ikke flere lyseblå. Men i de andre fargene kan det bli. Kan ikke du sende meg en mail (an-lh@online.no). Da går det kjappere å "Prate" :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Hvordan finne din armbåndstørrelse - How to find your bracelet size

 Hei! I dag tenkte jeg at det var på tide å skrive om hvordan man finner sin armbåndstørrelse. For jeg vet mange sliter med det. Problemet e...