lørdag 9. januar 2010

Langt eller kort ? - Long or short?




Jeg holder på med noen rådyrsmykker. Men jeg klarer ikke bestemme meg for lengden. Så derfor frir jeg til dere igjen jeg. Langt med sløyfebånd eller kort? (klikk gjerne på bildene for å få dem opp i større format)

***

I am working on some deer necklaces. But I am not able to decide whish length I want it to be. Så therefor I am asking you blog followers again. Long with ribbon or short? (you may klick on photos to see them larger)

7 kommentarer:

  1. Der er ikke jeg god til å gi råd.Av vanlige smykker liker jeg ikke korte.Men disse,hmmm,den korte var ikke dum den da.

    SvarSlett
  2. Kjempe Stilig.Jeg syns den lengste er finest.

    Ha en god lørdagskveld.

    Klem Fra Eva Helen

    SvarSlett
  3. Rigtig fin. Den længste er finest.
    God weekend.

    Randi

    SvarSlett
  4. Takk for koselige kommentarer! Da blir det langt! :)

    SvarSlett
  5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  6. I like the long one. It seems more elegant but that may be because of the top it is shown with. The short one would be fine with an open neckline.

    SvarSlett
  7. Takk for hjelpen alle sammen!:) Det setter jeg stor pris på! Det hjalp meg til å velge. Smykket blir mellomlangt med muligheter til å gjøre det kort og til å gjøre det langt.

    3 i ett altså :)

    *****

    Thank you for your help everybody! I really appreciate it! I helped me to choose. And the result are a medium long necklace that may be adjusted to both longer and shorter than medium.

    ergo 3 in one. :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Hvordan finne din armbåndstørrelse - How to find your bracelet size

 Hei! I dag tenkte jeg at det var på tide å skrive om hvordan man finner sin armbåndstørrelse. For jeg vet mange sliter med det. Problemet e...