tirsdag 25. august 2009

Dagens post! - Today's mail! :)

- I dag kom postmannen med tre pakker til meg. Ser de ikke spennende ut?

- To day the mailman delivered three packages to me. Don't they look exiting?- Jeg åpnet pakkene og fant dette. Er ikke de i brunt papir nydelig pakket? De har reist helt fra Vulcano i USA. Pakket med nydelig omtanke.

- I opened those packages and found this. Aren't those in brown paper lovely packed? They have traveled to my all the way from Volcano US. And packed with love and care.- Her er alt åpnet. Og jeg har lagt frem litt av hver ting. Er det rart det klør etter å lage noe med alt dette fine?

- Here are averything after opening. I show a bit of everything from the packages. I am really looking forward to make something with alle this!5 kommentarer:

 1. Å så masse fint! Ja, er det ikke koselig å få slike pakker, pakket med litt omtanke. Blir ganke rørt mange ganger jeg... hehe.... skal ikke mye til.. :o))
  Hva er det store hvite på det nederste bildet??

  SvarSlett
 2. Å, det! Ser jo nå at det ikke var lett å se hva det var, om man ikke visste det fra før *ler*. Det er en vintage sammenrullet blonde med dust gult fløyelsbånd inni. :)

  SvarSlett
 3. Hehe... åja... trodde nesten det var en sofapute jeg.. :o))

  SvarSlett
 4. Det kan jo se sånn ut. *ler* Ligner og litt på en fløtekake av stoff *ler*

  SvarSlett
 5. Ja her var det mye snadder. :-)
  Klør nok i fingrene dine nå.
  Ha en fin kreativ uke.
  Klem

  SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...