tirsdag 10. mars 2009

My heart have wings


Husker dere det hvite hjerteanhenget som jeg skrev om i oktober i fjor? og som er helt øverst til høyre på dette bildet? Det har nå blitt til et smykke.


Du you remember the big white heartpearl that I wrote about in october last year? It is the white one to the right in this picture. I has now become a necklace.Og her er det - And here it is:Noen ganger. Spesielt når man er forelsket, eller er veldig lykkelig føles det som hjertet kan fly. Så hvorfor ikke gjøre det billedlig i et smykke? Et fritt hjerte, er et hjerte som har frheten til å fly sine egne veier. Smykket er til salgs i nettbutikken SOLGT!

Sometimes. Espesially when one is in love, or when one is very happy it feels like your heart has wings to fly. So why not make it metaphorically in a necklace? A free heart, are a heart who has the freedom to fly it's own ways.

6 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Så stilig dette smykket ble.

  SvarSlett
 2. Takk! Koselig at du synes det Connie! :)

  SvarSlett
 3. Hihi, har du vært hos perle og kjøpt hjerter? Det var han som dytta meg gang med søle i bloggen min, hele prosessen ligger der... han bruker vanlig leire og er kjempeflink.
  Amerikanerne er tussete etter porselen og keramikkperler så det komemr vel snart hit og.

  Dessverre ramla jeg klabbedask for det vrange porselenet! og sitter og hisser meg opp til å knipse og legge ut.. men tar meg ikke tid.

  SvarSlett
 4. :) Det kan være. Jeg har lurt litt på om det kunne være ham med initialene B.S. For perlene i den bloggen så ganske like ut som de jeg har kjøpt. Har kjøpt masse perle/anheng av ham. Det gjelder bare å få tid til å lage noe med dem...

  Porselenstingene dine er jo så nydelige da! Håper du tar deg tid til å knipse mer! Det tar kortere tid om man knipser mye på en gang.

  SvarSlett
 5. Lekkert!
  Mange andre flott smykker i bloggen din også :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar. :D
Thank you for your comment. :D

Snart konfirmasjonstid - Soon confirmation time

Hei! Da er vi inne i den tiden på året der tanter, onkler, besteforeldre og foreldre drar fra butikk til butikk på jakten etter den re...